0242340040 info@callmyleads.nl

Mogelijkheden van Call My Leads

De snufjes en functies van Call My Leads in één oogopslag.

Overzicht

De functies van Call My Leads ondersteunen in het bijhouden van uitgaande leads en helpen je bij het vastleggen, ordenen en het op de juiste manier voeden van nieuwe leads. Door Call My leads vergeet je nooit meer een lead op te volgen en houd je altijd de lead en het activiteitenlogboek binnen handbereik.

Lead tracking

Call My Leads biedt een toegankelijke en eenvoudige oplossing voor het volgen van uitgaande leads middels zijn cold calling-workflow. Dit in combinatie met een breed aanbod aan marketingtools, maakt het eenvouding om nieuwe leads van de uiteengezette marketingcampagnes te traceren, waardoor je telefonisch of per e-mail gemakkelijk de leads kunt opvolgen.

Verkoop rapporten

Blijf dichtbij het opgeleverde geld met op wachtrij gebaseerde verkooprapporten en dynamische lead-distributie. Krijg inzicht in de resultaten in één oogopslag.

Power Caller

De Call My Leads Power Caller voor jouw verkoopteam. Stel efficient en gemakkelijk een lijst van leads samen met de Call My Leads Power Caller. De Power Caller zorgt ervoor dat jij zonder enige vertraging je lijst met leads gemakkelijk kunt opvolgen en nabellen.

Email templates

Direct na een gesprek een sterke en goed opgebouwde e-mail verzenden is van cruciaal belang om de leads goed op te volgen. Terwijl het gesprek nog vers in het geheugen van je leads zit, biedt een goed opgebouwde e-mail de mogelijkheid om dieper in te gaan op de onderwerpen die de leads het meest interesseren en de relatie naar een hoger niveau tillen.

Verwijder dubbelen

Voeg eenvoudig belangrijke informatie samen tussen gedupliceerde pagina’s en bouw de beste en meest nauwkeurige pagina ooit. Bel een lead nooit meer 2x en zorg voor een goede structuur in het bellen en verzamelen van gegevens.

Intergrations

Call My Leads ontzorgt jou volledig in het bewaken, koppelen en bewerken van de intergrations. Hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken.

Extra mogelijkheden

Benieuwd naar alle mogelijkheden van het systeem? Neem nu contact op met een van de experts en ontvang vrijblijvend alle informatie.

Passend voor jouw team

Benieuwd of Call My Leads de juiste oplossing is voor jouw verkoopteam? Neem nu contact op voor een passende demo. Wij laten zien hoe het resultaat gaat opleveren.

Vanaf €100,- per maand

Gebruik Call My Leads nu vanaf €45,- per gebruiker per maand. Geen verborgen kosten en geen grenzen. Je kunt op elk gewenst moment gebruikers toevoegen of verwijderen.